Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Ellips zoeken als alleen raaklijnen gekend zijn

Hoe kun je de canonieke vergelijking van een ellips en de raakpunten vinden als je twee raaklijnen gegeven zijn, nl. raaklijn1: x-y+3=0 en raaklijn2: 2x+y-4=0?
Help!!! :-)

Anneke
3de graad ASO - donderdag 4 juni 2009

Antwoord

Op onderstaand adres is het hele verhaal te vinden en te volgen.

http://www.wetenschapsforum.nl/index.php?showtopic=99969

MBL

MBL
vrijdag 5 juni 2009

©2001-2024 WisFaq