\require{AMSmath} Loodrechte stand en afstanden hallo||A|| =3 ||B|| =4 en A.B = 10(2A-3B).(A+4B) = -124maar hoe geraak je aan =-124alvast bedankt zakari 2de graad ASO - zaterdag 14 maart 2009 Antwoord Haakjes wegwerken:(2A-3B)(A+4B)=2A.A+5A.B-12B.BA.A=|A|2, A.B is gegeven en B.B=|B|2De rest is een kwestie van invullen. hk zaterdag 14 maart 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo||A|| =3 ||B|| =4 en A.B = 10(2A-3B).(A+4B) = -124maar hoe geraak je aan =-124alvast bedankt zakari 2de graad ASO - zaterdag 14 maart 2009
zakari 2de graad ASO - zaterdag 14 maart 2009
Haakjes wegwerken:(2A-3B)(A+4B)=2A.A+5A.B-12B.BA.A=|A|2, A.B is gegeven en B.B=|B|2De rest is een kwestie van invullen. hk zaterdag 14 maart 2009
hk zaterdag 14 maart 2009
©2001-2024 WisFaq