Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Cyclometrische functies

Beste,
wij moeten volgende eigenschap bewijzen:
Bgtanx + Bgcotx = pi/2
Helaas weet ik niet hoe dit moet.
Kan u mij helpen?

Vriendelijke groeten.

Dina
3de graad ASO - zondag 8 februari 2009

Antwoord

Hallo

Maak gebruik van
cot($\alpha$) = tan($\pi$/2-$\alpha$)

LL
zondag 8 februari 2009

©2001-2024 WisFaq