\require{AMSmath} De top van een parabool bepalen Bepaal de top: y=-3x2+7x+2kwadraat afsplitseny=-3(x2-(7/3)x)+2 Ivo Student hbo - zondag 16 november 2008 Antwoord En de vraag was?Zoiets?Op 2. De top van een parabool bepalen staat een 'handiger' methode om de top van een parabool te bepalen. WvR zondag 16 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de top: y=-3x2+7x+2kwadraat afsplitseny=-3(x2-(7/3)x)+2 Ivo Student hbo - zondag 16 november 2008
Ivo Student hbo - zondag 16 november 2008
En de vraag was?Zoiets?Op 2. De top van een parabool bepalen staat een 'handiger' methode om de top van een parabool te bepalen. WvR zondag 16 november 2008
WvR zondag 16 november 2008
©2001-2024 WisFaq