\require{AMSmath} Bewijs: dat a tot macht 0 gelijk aan 1 meer uitleg Goede avond kunnen jullie me meer uitleg geven over onderstaandebewijs a tot macht 0 gelijk is aan 1 omtewe Overige TSO-BSO - dinsdag 7 oktober 2008 Antwoord HalloJe kent zonder twijfel de volgende rekenregels :ap+q = ap.aqen ap-q = ap/aqSchrijf nu : a0 = ap-pen pas de bovenstaande regels toe.Lukt het zo ? LL dinsdag 7 oktober 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goede avond kunnen jullie me meer uitleg geven over onderstaandebewijs a tot macht 0 gelijk is aan 1 omtewe Overige TSO-BSO - dinsdag 7 oktober 2008
omtewe Overige TSO-BSO - dinsdag 7 oktober 2008
HalloJe kent zonder twijfel de volgende rekenregels :ap+q = ap.aqen ap-q = ap/aqSchrijf nu : a0 = ap-pen pas de bovenstaande regels toe.Lukt het zo ? LL dinsdag 7 oktober 2008
LL dinsdag 7 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq