\require{AMSmath} Functies Gegeven de kromme k met parametervoorstellingX= t4-t2Y= t ln t Bereken exact de coördinaten van het meest linkse punt op deze kromme.mvg Jan Jan 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2008 Antwoord Beste Jan,Het meest links wil zeggen de meest negatieve x-coördinaat, dus je zoekt het minimum van x(t) = t4-t2. Kan je zo verder?mvg,Tom td zaterdag 4 oktober 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven de kromme k met parametervoorstellingX= t4-t2Y= t ln t Bereken exact de coördinaten van het meest linkse punt op deze kromme.mvg Jan Jan 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2008
Jan 3de graad ASO - zaterdag 4 oktober 2008
Beste Jan,Het meest links wil zeggen de meest negatieve x-coördinaat, dus je zoekt het minimum van x(t) = t4-t2. Kan je zo verder?mvg,Tom td zaterdag 4 oktober 2008
td zaterdag 4 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq