\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 55848 Re: Re: Regula Falsi methode- (Interval) Maar heeft u dit met de formule van c gedaan die ook staat op de aangegeven site? Of is er een andere manier waarmee u dit heeft uitgerekend? 123 Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 juni 2008 Antwoord De vergelijking van de rechte is y - f(b) = f(b)-f(a)/b-a.(x - b) Hieruit wordt x=c berekend voor y=0 Dus - f(b) = f(b)-f(a)/b-a.(c - b) c - b = - f(b).b-a/f(b)-f(a) c = b - f(b).b-a/f(b)-f(a) LL dinsdag 3 juni 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar heeft u dit met de formule van c gedaan die ook staat op de aangegeven site? Of is er een andere manier waarmee u dit heeft uitgerekend? 123 Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 juni 2008
123 Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 juni 2008
De vergelijking van de rechte is y - f(b) = f(b)-f(a)/b-a.(x - b) Hieruit wordt x=c berekend voor y=0 Dus - f(b) = f(b)-f(a)/b-a.(c - b) c - b = - f(b).b-a/f(b)-f(a) c = b - f(b).b-a/f(b)-f(a) LL dinsdag 3 juni 2008
LL dinsdag 3 juni 2008
©2001-2025 WisFaq