\require{AMSmath} Wortelfuncties Gegeven zijn de volgende functies: f: Öx-1 en g: -x+5 Los op in f=g ik had zelf: x-1 = (-x+5)2 maar daarna.... nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 mei 2008 Antwoord Kwadraat uitwerken en oplossen .... LL dinsdag 20 mei 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven zijn de volgende functies: f: Öx-1 en g: -x+5 Los op in f=g ik had zelf: x-1 = (-x+5)2 maar daarna.... nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 mei 2008
nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 20 mei 2008
Kwadraat uitwerken en oplossen .... LL dinsdag 20 mei 2008
LL dinsdag 20 mei 2008
©2001-2024 WisFaq