\require{AMSmath} Anders schrijven Beste Wisfaq,Waarom kun je x2+1/x=0 schrijven als (x3+1)/x=0?Alvast bedankt! Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 april 2008 Antwoord Je kunt x2 en 1/x gelijknamig maken:Net als bij breuken, weet je wel... WvR zondag 6 april 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq,Waarom kun je x2+1/x=0 schrijven als (x3+1)/x=0?Alvast bedankt! Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 april 2008
Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 april 2008
Je kunt x2 en 1/x gelijknamig maken:Net als bij breuken, weet je wel... WvR zondag 6 april 2008
WvR zondag 6 april 2008
©2001-2024 WisFaq