Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Grafiek tekenen

ik moet deze grafiek tekenen: 0.5x - (1/2x). Als ik deze formule precies zo invoer in mijn GR, krijg ik geen grafiek te zien. wanneer ik in de tabel kijk zijn alle Y-waarden 0. Dit kan toch niet? Moet ik misschien iets aan mijn GR-instellingen veranderen? Ik heb al heel vaak het window veranderd.

evelin
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 29 maart 2008

Antwoord

als je bedenkt dat 0,5 = 1/2

dan is 0,5x = 1/2x dus 0,5x -1/2x = 1/2x-1/2x = 0

dus misschien is het nog niet zo raar dat al je Y waarden 0 zijn?

winny

wk
zaterdag 29 maart 2008

©2001-2024 WisFaq