\require{AMSmath} Dubbele hoek formule Ik weet dat 2sinx · cosx = sin2x Maar wat is dan: 0.5 (3sinx · 3cosx) ? Ik dacht zelf aan: 4,5 sin 2x maar twijfel of dit klopt Colind Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 maart 2008 Antwoord Colinda, Wat denk je hiervan:0,5(3sinx.3cosx)=0,5·9/2(2sinxcosx)=2,25sin2x. kn donderdag 20 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik weet dat 2sinx · cosx = sin2x Maar wat is dan: 0.5 (3sinx · 3cosx) ? Ik dacht zelf aan: 4,5 sin 2x maar twijfel of dit klopt Colind Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 maart 2008
Colind Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 maart 2008
Colinda, Wat denk je hiervan:0,5(3sinx.3cosx)=0,5·9/2(2sinxcosx)=2,25sin2x. kn donderdag 20 maart 2008
kn donderdag 20 maart 2008
©2001-2024 WisFaq