\require{AMSmath} Breuken vereenvoudigen in een overdrachtsfunctie Hallo allemaal,in lessen van regeltechniek heb ik een overdrachtsfunctie in de vorm van:Htot = (16/ (s2+12s+ 20)) / (1 + (16/ (s2+12s+ 20)))Mijn leraar vereenvoudigt de overdrachtsfunctie naar:Htot = 16 / s2+12s+36...en ik heb geen idee hoe hij dat doet.Hopelijk kunnen jullie het uitleggen hoe ik dat ook kan doen. Alvast bedankt voor uw tijd. Wilber Student hbo - dinsdag 11 september 2007 Antwoord Het gaat om deze functie:Neem nu eens n=s2+12s+20. Je krijgt dan:...snap je? WvR dinsdag 11 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo allemaal,in lessen van regeltechniek heb ik een overdrachtsfunctie in de vorm van:Htot = (16/ (s2+12s+ 20)) / (1 + (16/ (s2+12s+ 20)))Mijn leraar vereenvoudigt de overdrachtsfunctie naar:Htot = 16 / s2+12s+36...en ik heb geen idee hoe hij dat doet.Hopelijk kunnen jullie het uitleggen hoe ik dat ook kan doen. Alvast bedankt voor uw tijd. Wilber Student hbo - dinsdag 11 september 2007
Wilber Student hbo - dinsdag 11 september 2007
Het gaat om deze functie:Neem nu eens n=s2+12s+20. Je krijgt dan:...snap je? WvR dinsdag 11 september 2007
WvR dinsdag 11 september 2007
©2001-2024 WisFaq