\require{AMSmath} Bereken de waarde x van cos welk is de waarde van X in de volgende vergelijking:2 cos2 (3x + 30°) = 1 Filtje Student universiteit België - maandag 25 juni 2007 Antwoord Beste Jessica,Een vraagje uit het toelatingsexamen arts? Dat gaat het snelst door de opgegeven meerkeuzeantwoorden in te vullen Om exact op te lossen:2.cos2(3x+30°) = 1cos2(3x+30°) = 1/2cos(3x+30°) = ±1/Ö2 = ±Ö2/2Nu zou je moeten weten voor welke hoek(en) a, cos(a) = ±Ö2/2.Stel dat hieraan gelijk, met a = 3x+30°, en los dan op naar x.mvg,Tom td maandag 25 juni 2007 Re: Bereken de waarde x van cos ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
welk is de waarde van X in de volgende vergelijking:2 cos2 (3x + 30°) = 1 Filtje Student universiteit België - maandag 25 juni 2007
Filtje Student universiteit België - maandag 25 juni 2007
Beste Jessica,Een vraagje uit het toelatingsexamen arts? Dat gaat het snelst door de opgegeven meerkeuzeantwoorden in te vullen Om exact op te lossen:2.cos2(3x+30°) = 1cos2(3x+30°) = 1/2cos(3x+30°) = ±1/Ö2 = ±Ö2/2Nu zou je moeten weten voor welke hoek(en) a, cos(a) = ±Ö2/2.Stel dat hieraan gelijk, met a = 3x+30°, en los dan op naar x.mvg,Tom td maandag 25 juni 2007
td maandag 25 juni 2007
©2001-2024 WisFaq