\require{AMSmath} Bewijs met cosinusregel Hoi ik heb een vraag.Gegeven: Driehoek ABC met een zwaartelijn z vanuit AGevraagd: Bewijs dat in deze driehoek geldt: b2+c2=2z2 +a2/2Alvast bedankt Kevin 2de graad ASO - dinsdag 6 maart 2007 Antwoord Kevin, z2=c2+1/4a2-accos$\beta$ en dezelfde voor b2=...en cos$\beta$ elimineren. kn dinsdag 6 maart 2007 Re: Bewijs met cosinusregel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi ik heb een vraag.Gegeven: Driehoek ABC met een zwaartelijn z vanuit AGevraagd: Bewijs dat in deze driehoek geldt: b2+c2=2z2 +a2/2Alvast bedankt Kevin 2de graad ASO - dinsdag 6 maart 2007
Kevin 2de graad ASO - dinsdag 6 maart 2007
Kevin, z2=c2+1/4a2-accos$\beta$ en dezelfde voor b2=...en cos$\beta$ elimineren. kn dinsdag 6 maart 2007
kn dinsdag 6 maart 2007
©2001-2024 WisFaq