\require{AMSmath} Rekenen met machten 2 Hoi ik heb een vraag,Ik zou 612/126 met hoofdreken moeten kunnen oplossen.Hoe moet je hieraan beginnen? Kevin 2de graad ASO - zondag 18 februari 2007 Antwoord Ontbinden in factoren: 612=212312 en 126=4636=21236; het quotiënt is dus 36 en dat is 9x81=810-81 ... kphart zondag 18 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi ik heb een vraag,Ik zou 612/126 met hoofdreken moeten kunnen oplossen.Hoe moet je hieraan beginnen? Kevin 2de graad ASO - zondag 18 februari 2007
Kevin 2de graad ASO - zondag 18 februari 2007
Ontbinden in factoren: 612=212312 en 126=4636=21236; het quotiënt is dus 36 en dat is 9x81=810-81 ... kphart zondag 18 februari 2007
kphart zondag 18 februari 2007
©2001-2024 WisFaq