\require{AMSmath} Goniometrische breuk vereenvoudigen Hoi ik heb een vraagje dat ik niet begrijp, Vereenvoudig volgende breuk: cos2a /(1-sin a) Kan er iemand mij helpen? Kevin 2de graad ASO - vrijdag 9 februari 2007 Antwoord Hallo Kevin Je kent de hoofdformule : cos2a + sin2a = 1 Haal hier cos2a uit. En je weet dat x2-y2 = ..... Pas deze ontbinding toe op de teller en je komt er wel. LL vrijdag 9 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi ik heb een vraagje dat ik niet begrijp, Vereenvoudig volgende breuk: cos2a /(1-sin a) Kan er iemand mij helpen? Kevin 2de graad ASO - vrijdag 9 februari 2007
Kevin 2de graad ASO - vrijdag 9 februari 2007
Hallo Kevin Je kent de hoofdformule : cos2a + sin2a = 1 Haal hier cos2a uit. En je weet dat x2-y2 = ..... Pas deze ontbinding toe op de teller en je komt er wel. LL vrijdag 9 februari 2007
LL vrijdag 9 februari 2007
©2001-2024 WisFaq