\require{AMSmath} Probleem f(x) = x2 en g(x) = sin(x). Beschrijf h(x) = sin(x2) + sin 2 x in termen van f en g. Wat moet ik doen? Alvast bedankt, Jeroen 3de graad ASO - zondag 12 november 2006 Antwoord Wat dacht je van: h(x)=g(f(x))+f(g(x))? WvR zondag 12 november 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x) = x2 en g(x) = sin(x). Beschrijf h(x) = sin(x2) + sin 2 x in termen van f en g. Wat moet ik doen? Alvast bedankt, Jeroen 3de graad ASO - zondag 12 november 2006
Jeroen 3de graad ASO - zondag 12 november 2006
Wat dacht je van: h(x)=g(f(x))+f(g(x))? WvR zondag 12 november 2006
WvR zondag 12 november 2006
©2001-2024 WisFaq