\require{AMSmath} Hoeveel stère is 1 kubieke meter Bij de aankoop van brandhout kom je vaak de inhoudsmaat stère tegen, mijn vraag : 1 m3 = ..... stère?? Jos Ouder - maandag 28 augustus 2006 Antwoord 1 m3=1 stère dus... WvR woensdag 30 augustus 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij de aankoop van brandhout kom je vaak de inhoudsmaat stère tegen, mijn vraag : 1 m3 = ..... stère?? Jos Ouder - maandag 28 augustus 2006
Jos Ouder - maandag 28 augustus 2006
1 m3=1 stère dus... WvR woensdag 30 augustus 2006
WvR woensdag 30 augustus 2006
©2001-2024 WisFaq