\require{AMSmath} 5 vergelijkingen met 5 onbekenden Hallo, Ik zit vast met de volgende oefening. Ik heb al een vraag bekeken met 5 onbekenden maar die was in een iets andere aard en ik kon aan de hand daarvan niet verder. I1 - I2 + I5 = 0 I2 - I3 + I4 = 0 -300I1 - 100I2 - 200I3 + 24 = 0 -200I3 + 100I4 = 0 -100I2 - 100I4 - 200I5 = 0 Hartelijk dank. Versle Overige TSO-BSO - donderdag 3 augustus 2006 Antwoord De matrix van dit stelsel is De rij-canonieke matrix is : Dus : I1=0.24; I2=0.48; I3=-0.48; I4=-.96 en I5=0.24 LL donderdag 3 augustus 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik zit vast met de volgende oefening. Ik heb al een vraag bekeken met 5 onbekenden maar die was in een iets andere aard en ik kon aan de hand daarvan niet verder. I1 - I2 + I5 = 0 I2 - I3 + I4 = 0 -300I1 - 100I2 - 200I3 + 24 = 0 -200I3 + 100I4 = 0 -100I2 - 100I4 - 200I5 = 0 Hartelijk dank. Versle Overige TSO-BSO - donderdag 3 augustus 2006
Versle Overige TSO-BSO - donderdag 3 augustus 2006
De matrix van dit stelsel is De rij-canonieke matrix is : Dus : I1=0.24; I2=0.48; I3=-0.48; I4=-.96 en I5=0.24 LL donderdag 3 augustus 2006
LL donderdag 3 augustus 2006
©2001-2024 WisFaq