\require{AMSmath} Continuïteit De functie f is continu in 3 en f(x) = x3-27/x2-9 als x ¹3. Bepaal f(3) Evi 3de graad ASO - dinsdag 11 juli 2006 Antwoord Ontbinden van teller en noemer geeft: x3-27=(x-3)(x2+3x+9) x2-9=(x-3)(x+3) Helpt dat? WvR dinsdag 11 juli 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De functie f is continu in 3 en f(x) = x3-27/x2-9 als x ¹3. Bepaal f(3) Evi 3de graad ASO - dinsdag 11 juli 2006
Evi 3de graad ASO - dinsdag 11 juli 2006
Ontbinden van teller en noemer geeft: x3-27=(x-3)(x2+3x+9) x2-9=(x-3)(x+3) Helpt dat? WvR dinsdag 11 juli 2006
WvR dinsdag 11 juli 2006
©2001-2024 WisFaq