\require{AMSmath} Bereken de exacte waarde bereken de exacte waarde van y=arcsin(sin7p/4)Waar moet ik beginnen, ik heb geen idee hoe ik dit aan moet pakken? xanthu Student hbo - zondag 5 februari 2006 Antwoord Wat dacht je van:sin(11/4p)=-1/2Ö2 (bekende hoeken!) arcsin(-1/2Ö2)=-1/4pWaarom? Omdat de arcsin alleen hoeken geeft tussen -1/2p en 1/2p. WvR zondag 5 februari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bereken de exacte waarde van y=arcsin(sin7p/4)Waar moet ik beginnen, ik heb geen idee hoe ik dit aan moet pakken? xanthu Student hbo - zondag 5 februari 2006
xanthu Student hbo - zondag 5 februari 2006
Wat dacht je van:sin(11/4p)=-1/2Ö2 (bekende hoeken!) arcsin(-1/2Ö2)=-1/4pWaarom? Omdat de arcsin alleen hoeken geeft tussen -1/2p en 1/2p. WvR zondag 5 februari 2006
WvR zondag 5 februari 2006
©2001-2024 WisFaq