\require{AMSmath} Goniometrische formule Ik begrijp echt niet hoe ik sin3x+cos3x=Ö2/2 kan bewijzen...of nog maar beginnen... dank bij voorbaat. bavo d 3de graad ASO - zaterdag 21 januari 2006 Antwoord ik zou het ook niet weten hoor. Want als je bijv. x=0 invult, dan staat er sin(3.0)+cos(3.0) = sin0 + cos0 = 0 + 1 = 1 en dit is geen 1/2Ö2 groeten, martijn mg zaterdag 21 januari 2006 Re: Goniometrische formule ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp echt niet hoe ik sin3x+cos3x=Ö2/2 kan bewijzen...of nog maar beginnen... dank bij voorbaat. bavo d 3de graad ASO - zaterdag 21 januari 2006
bavo d 3de graad ASO - zaterdag 21 januari 2006
ik zou het ook niet weten hoor. Want als je bijv. x=0 invult, dan staat er sin(3.0)+cos(3.0) = sin0 + cos0 = 0 + 1 = 1 en dit is geen 1/2Ö2 groeten, martijn mg zaterdag 21 januari 2006
mg zaterdag 21 januari 2006
©2001-2024 WisFaq