\require{AMSmath} Formules Toon aan:(sina + sinb)2 + (cosa + cosb)2 = 4cos2 a-b/2 els 3de graad ASO - zondag 15 januari 2006 Antwoord 1)werk de haakjes uit 2)gebruik twee keer sin2t+cos2t=1 3)gebruik de formule cos(t)cos(u)+sin(t)sin(u)=cos(t-u) 4)gebruik de formule cos(2t)=2cos2(t)-1 oftewel cos(p)=2cos2(p/2)-1 oftewel cos(p)+1=2cos2(p/2) hk zondag 15 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Toon aan:(sina + sinb)2 + (cosa + cosb)2 = 4cos2 a-b/2 els 3de graad ASO - zondag 15 januari 2006
els 3de graad ASO - zondag 15 januari 2006
1)werk de haakjes uit 2)gebruik twee keer sin2t+cos2t=1 3)gebruik de formule cos(t)cos(u)+sin(t)sin(u)=cos(t-u) 4)gebruik de formule cos(2t)=2cos2(t)-1 oftewel cos(p)=2cos2(p/2)-1 oftewel cos(p)+1=2cos2(p/2) hk zondag 15 januari 2006
hk zondag 15 januari 2006
©2001-2024 WisFaq