\require{AMSmath} Grondformule goniometrie Bewijs dat: tan4a=(tan2a-sin2a)/(1-sin2a) Alexan 2de graad ASO - donderdag 24 november 2005 Antwoord Gebruik tan(a)=sin(a)/cos(a) en sin2(a)+cos2(a)=1 een aantal keren en rommel nog wat met je breuken. Mocht het dan nog niet lukken zou je dan willen laten zien hoever je gekomen bent? hk vrijdag 25 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs dat: tan4a=(tan2a-sin2a)/(1-sin2a) Alexan 2de graad ASO - donderdag 24 november 2005
Alexan 2de graad ASO - donderdag 24 november 2005
Gebruik tan(a)=sin(a)/cos(a) en sin2(a)+cos2(a)=1 een aantal keren en rommel nog wat met je breuken. Mocht het dan nog niet lukken zou je dan willen laten zien hoever je gekomen bent? hk vrijdag 25 november 2005
hk vrijdag 25 november 2005
©2001-2024 WisFaq