\require{AMSmath} Rekenen met poolcoördinaten ik heb een vraagjebereken de poolcoördinaten van de punt(-5, 12)het antwoord is r=13 en hoek=112,6 maar hoe kom aan het antwoord?alvast bedankt, Ariam Ariam Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 oktober 2005 Antwoord Wat dacht je van:r=Ö((-5)2+122)=13j=180°-arctan(12/5)Zou dat lukken?Zie ook Poolcoördinaten WvR vrijdag 14 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb een vraagjebereken de poolcoördinaten van de punt(-5, 12)het antwoord is r=13 en hoek=112,6 maar hoe kom aan het antwoord?alvast bedankt, Ariam Ariam Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 oktober 2005
Ariam Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 oktober 2005
Wat dacht je van:r=Ö((-5)2+122)=13j=180°-arctan(12/5)Zou dat lukken?Zie ook Poolcoördinaten WvR vrijdag 14 oktober 2005
WvR vrijdag 14 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq