\require{AMSmath} Herleiden goniometrische functie hoe herleid je 4sint*cost*sin(0,5Õ-2t)+sin4t tot 2sin4t? nederl Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 juni 2005 Antwoord Hallo, Gebruik: sin(p/2-x) = cos(x) 2sin(x)cos(x) = sin(2x) Die eerste pas je één keer toe, die tweede zal je 2 keer kunnen toepassen. Normaalgezien rolt het er dan vanzelf uit, probeer je even? mvg, Tom td dinsdag 21 juni 2005 Re: Herleiden goniometrische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe herleid je 4sint*cost*sin(0,5Õ-2t)+sin4t tot 2sin4t? nederl Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 juni 2005
nederl Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 juni 2005
Hallo, Gebruik: sin(p/2-x) = cos(x) 2sin(x)cos(x) = sin(2x) Die eerste pas je één keer toe, die tweede zal je 2 keer kunnen toepassen. Normaalgezien rolt het er dan vanzelf uit, probeer je even? mvg, Tom td dinsdag 21 juni 2005
td dinsdag 21 juni 2005
©2001-2024 WisFaq