\require{AMSmath} Oppervlakte berekenen omwentelingslichaam Gegeven:fp(x)=(x2+p)·e2xGevraagd:Het vlakdeel dat wordt begrensd door de grafiek van f0, de x-as en de lijn x=-1 wordt gewenteld om de x-as. Benader de inhoud.Ik heb het idee dat ik meer info nodig heb, en wat moet ik doen met x=-1? Hoe moet ik dit aanpakken?alvast bedankt. jan-wi Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 april 2005 Antwoord Tekenen: En dan: En omdat er staat 'benader' kan je dat mooi met je GR doen... zou dat lukken? WvR woensdag 27 april 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven:fp(x)=(x2+p)·e2xGevraagd:Het vlakdeel dat wordt begrensd door de grafiek van f0, de x-as en de lijn x=-1 wordt gewenteld om de x-as. Benader de inhoud.Ik heb het idee dat ik meer info nodig heb, en wat moet ik doen met x=-1? Hoe moet ik dit aanpakken?alvast bedankt. jan-wi Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 april 2005
jan-wi Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 april 2005
Tekenen: En dan: En omdat er staat 'benader' kan je dat mooi met je GR doen... zou dat lukken? WvR woensdag 27 april 2005
WvR woensdag 27 april 2005
©2001-2024 WisFaq