\require{AMSmath} Poolvergelijking opstellen van een lijn Hoe moet ik de poolvergelijking op stellen van de lijn: y=ax+b en de lijn: x=c ? bedankt janna Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 maart 2005 Antwoord Janna, x=rcosq en y=rsinq.De lijn x=c wordt dan rcosq=c en de lijn y=ax+b wordt: r(acosq-sinq)+b=0. Groetend, kn dinsdag 22 maart 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik de poolvergelijking op stellen van de lijn: y=ax+b en de lijn: x=c ? bedankt janna Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 maart 2005
janna Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 maart 2005
Janna, x=rcosq en y=rsinq.De lijn x=c wordt dan rcosq=c en de lijn y=ax+b wordt: r(acosq-sinq)+b=0. Groetend, kn dinsdag 22 maart 2005
kn dinsdag 22 maart 2005
©2001-2024 WisFaq