\require{AMSmath} Rekenkundige rijen De hoeken van een willekeurige driehoek vormen en rekenkundige rij, de kleinste hoek is 20°, hoe groot zijn dan de 2 andere hoeken? BEL 2de graad ASO - zondag 23 januari 2005 Antwoord Voor een rekenkundige rij geldt:un+1=un+aJe weet:u1=20u2=20+au3=20+2aBovendien weet je wat de waarde is van u1+u2+u3. Toch? Dus moet het kunnen... WvR zondag 23 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De hoeken van een willekeurige driehoek vormen en rekenkundige rij, de kleinste hoek is 20°, hoe groot zijn dan de 2 andere hoeken? BEL 2de graad ASO - zondag 23 januari 2005
BEL 2de graad ASO - zondag 23 januari 2005
Voor een rekenkundige rij geldt:un+1=un+aJe weet:u1=20u2=20+au3=20+2aBovendien weet je wat de waarde is van u1+u2+u3. Toch? Dus moet het kunnen... WvR zondag 23 januari 2005
WvR zondag 23 januari 2005
©2001-2024 WisFaq