\require{AMSmath} Inverse van (e^x+1)/(e^x-1) mijn vraag van mij aan jullie is;hoe bereken je de inverse van de volgende functiey= (e^x+1)/(e^x-1) kom niet verder dan; y(e^x-1)=e^x+1alvast bedankt Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 januari 2005 Antwoord Hallo,Als je bedenkt dat y = (e^x+1)/(e^x-1) = (e^x-1+2)/(e^x-1) = (e^x-1)/(e^x-1) + 2/(e^x-1) = 1 + 2/(e^x-1) dan zal je dat wel verder kunnen oplossen naar x, veronderstel ik? Christophe woensdag 12 januari 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
mijn vraag van mij aan jullie is;hoe bereken je de inverse van de volgende functiey= (e^x+1)/(e^x-1) kom niet verder dan; y(e^x-1)=e^x+1alvast bedankt Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 januari 2005
Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 januari 2005
Hallo,Als je bedenkt dat y = (e^x+1)/(e^x-1) = (e^x-1+2)/(e^x-1) = (e^x-1)/(e^x-1) + 2/(e^x-1) = 1 + 2/(e^x-1) dan zal je dat wel verder kunnen oplossen naar x, veronderstel ik? Christophe woensdag 12 januari 2005
Christophe woensdag 12 januari 2005
©2001-2024 WisFaq