Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Matrices vermenigvuldigen

Ik heb dus een vraagje over het vermenigvuldigen van matrices:

Je hebt een eerste matrix
A = 2 1
3 2
Je hebt een tweede matrix
B = 1  7  6
3 11 10
Je moet nu dus de vermenigvuldiging toepassen. Wilt u me dit uitleggen en ook even theoretisch vermelde welke stappen u toepast. Alvast bedankt!

nicje
3de graad ASO - woensdag 22 december 2004

Antwoord

Op Matrixvermenigvuldiging kan je er meer over lezen en in je boek natuurlijk. In jouw geval krijgt je dus iets als:

×=
..en dan de rest nog...

WvR
woensdag 22 december 2004

©2001-2024 WisFaq