\require{AMSmath} Wortel e Haaaaaaai Hoe kan ik Öe uitrekenen zonder rekenmachine? Heb wel al wat gevonden op deze site maar niet met e. Liefs Fleur Fleur Student hbo - zondag 5 december 2004 Antwoord Je kunt de zogenaamde reeksontwikkeling van ex gebruiken. Deze luidt: ex = 1 + x + x2/2! + x3/3! +.... Met x = 1/2 krijg je dan een benadering. MBL zondag 5 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Haaaaaaai Hoe kan ik Öe uitrekenen zonder rekenmachine? Heb wel al wat gevonden op deze site maar niet met e. Liefs Fleur Fleur Student hbo - zondag 5 december 2004
Fleur Student hbo - zondag 5 december 2004
Je kunt de zogenaamde reeksontwikkeling van ex gebruiken. Deze luidt: ex = 1 + x + x2/2! + x3/3! +.... Met x = 1/2 krijg je dan een benadering. MBL zondag 5 december 2004
MBL zondag 5 december 2004
©2001-2024 WisFaq