\require{AMSmath} Teken Wat is de betekenis van het wiskundige teken ^? matthi Student hbo - woensdag 24 november 2004 Antwoord In de meeste wiskundige software-paketten word het teken Ù gebruikt om een macht aan te duiden.Bijvoorbeeld x^2 = x2Een andere mogelijkheid wordt gebruikt in de logica:Ù is dan EN, en Ú is OFbijvoorbeeld:Ø(P=Q) Û(PÙØQ)Koen km woensdag 24 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de betekenis van het wiskundige teken ^? matthi Student hbo - woensdag 24 november 2004
matthi Student hbo - woensdag 24 november 2004
In de meeste wiskundige software-paketten word het teken Ù gebruikt om een macht aan te duiden.Bijvoorbeeld x^2 = x2Een andere mogelijkheid wordt gebruikt in de logica:Ù is dan EN, en Ú is OFbijvoorbeeld:Ø(P=Q) Û(PÙØQ)Koen km woensdag 24 november 2004
km woensdag 24 november 2004
©2001-2024 WisFaq