\require{AMSmath} Isoquanten Gegeven is de volgende productiefunctie: Q = (4A+2K)1/2 . waarbij: Q: hoeveelheid product A: hoeveelheid arbeid K: hoeveelheid kapitaal ZInn de isoquanten bij verandering van q gelijk? Peter Student hbo - zondag 21 november 2004 Antwoord Q,A,K 0 Dan Q2=4A+2K. Bij gegeven Q zijn de isoquanten zijn van de vorm 2K=C-4A C is hierbij een constante, de vorm verandert dus niet wanneer Q verandert. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 21 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is de volgende productiefunctie: Q = (4A+2K)1/2 . waarbij: Q: hoeveelheid product A: hoeveelheid arbeid K: hoeveelheid kapitaal ZInn de isoquanten bij verandering van q gelijk? Peter Student hbo - zondag 21 november 2004
Peter Student hbo - zondag 21 november 2004
Q,A,K 0 Dan Q2=4A+2K. Bij gegeven Q zijn de isoquanten zijn van de vorm 2K=C-4A C is hierbij een constante, de vorm verandert dus niet wanneer Q verandert. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 21 november 2004
jadex zondag 21 november 2004
©2001-2024 WisFaq