\require{AMSmath} Bewijs in de goniometrie bgsin x + bgcos x = pi/2 bgsin x + bgcos x = pi/2 x is element van [-1 ; 1] dit moet bewezen worden, ik geraak er niet met de gewone formules uit mn vademecuum dank bij voorbaat schuyt Student Hoger Onderwijs België - zondag 14 november 2004 Antwoord Thomas, Neem bgsin x=a,dan is x=sina bgcos x=b, dan is x= cos b Dus sina=cos b oplossen. kn zondag 14 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bgsin x + bgcos x = pi/2 x is element van [-1 ; 1] dit moet bewezen worden, ik geraak er niet met de gewone formules uit mn vademecuum dank bij voorbaat schuyt Student Hoger Onderwijs België - zondag 14 november 2004
schuyt Student Hoger Onderwijs België - zondag 14 november 2004
Thomas, Neem bgsin x=a,dan is x=sina bgcos x=b, dan is x= cos b Dus sina=cos b oplossen. kn zondag 14 november 2004
kn zondag 14 november 2004
©2001-2024 WisFaq