\require{AMSmath} Logaritme vergelijking Ik heb de volgende vergelijking log(3x+18)=2log x Hoe kan ik deze som het beste aanpakken?? Alvast bedankt suus Student hbo - woensdag 22 september 2004 Antwoord Gebruik 2.logx = log(x2) en denk eraan dat x0 moet zijn. MBL woensdag 22 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende vergelijking log(3x+18)=2log x Hoe kan ik deze som het beste aanpakken?? Alvast bedankt suus Student hbo - woensdag 22 september 2004
suus Student hbo - woensdag 22 september 2004
Gebruik 2.logx = log(x2) en denk eraan dat x0 moet zijn. MBL woensdag 22 september 2004
MBL woensdag 22 september 2004
©2001-2024 WisFaq