\require{AMSmath} Klopt deze bewering tan2x + 1 = 1/(sin2(1/2p-x)) felix Student hbo - woensdag 4 februari 2004 Antwoord Ja, maar doorgaans wordt de formule gememoreerd in de vorm 1 + tan2x = 1/cos2x Je herkent hierin bijv. de twee gedaantes van de afgeleide van de tangensfunctie. MBL woensdag 4 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
tan2x + 1 = 1/(sin2(1/2p-x)) felix Student hbo - woensdag 4 februari 2004
felix Student hbo - woensdag 4 februari 2004
Ja, maar doorgaans wordt de formule gememoreerd in de vorm 1 + tan2x = 1/cos2x Je herkent hierin bijv. de twee gedaantes van de afgeleide van de tangensfunctie. MBL woensdag 4 februari 2004
MBL woensdag 4 februari 2004
©2001-2024 WisFaq