Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Veelterm tot de derdemacht

Hoe los ik de veelterm (a+b)3op?

Tom Le
Student Hoger Onderwijs België - zondag 21 december 2003

Antwoord

Hier valt weinig op te lossen, er staat namelijk geen vergelijking.
Als je bedoelt de haakjes weg te werken dan gaat dat als volgt:
(a+b)3={(a+b)(a+b)}(a+b)=(a2+2ab+b2)(a+b)=..... zelf doen !

Met vriendelijke groet

JaDeX

jadex
zondag 21 december 2003

©2001-2024 WisFaq