\require{AMSmath} Nul is niet niks Waarom is bij 5/0 het antwoord 5 niet goed? anja Leerling bovenbouw vmbo - zondag 7 december 2003 Antwoord Waarom is 12/3 = 4? Omdat 4 x 3 = 12.Waarom is dan 5/0 niet 5? Geef zelf het antwoord! MBL zondag 7 december 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is bij 5/0 het antwoord 5 niet goed? anja Leerling bovenbouw vmbo - zondag 7 december 2003
anja Leerling bovenbouw vmbo - zondag 7 december 2003
Waarom is 12/3 = 4? Omdat 4 x 3 = 12.Waarom is dan 5/0 niet 5? Geef zelf het antwoord! MBL zondag 7 december 2003
MBL zondag 7 december 2003
©2001-2024 WisFaq