\require{AMSmath} Machtsverheffing de vierkantswortel van 81 = 9 (9 X 9 = 81)81 tot 1/2 macht verheffen is ook 981 tot de 1ste macht = 81 x 81VRAAG: Hoe moet ik dan 81 tot een halve macht zien ? Patric Student Hoger Onderwijs België - zondag 19 oktober 2003 Antwoord 'Iets' tot de macht een half is hetzelfde als de wortel van 'iets'. Ga maar na!Ö81 · Ö81 = 8181½ · 81½ = 811 = 81 WvR zondag 19 oktober 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de vierkantswortel van 81 = 9 (9 X 9 = 81)81 tot 1/2 macht verheffen is ook 981 tot de 1ste macht = 81 x 81VRAAG: Hoe moet ik dan 81 tot een halve macht zien ? Patric Student Hoger Onderwijs België - zondag 19 oktober 2003
Patric Student Hoger Onderwijs België - zondag 19 oktober 2003
'Iets' tot de macht een half is hetzelfde als de wortel van 'iets'. Ga maar na!Ö81 · Ö81 = 8181½ · 81½ = 811 = 81 WvR zondag 19 oktober 2003
WvR zondag 19 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq