\require{AMSmath} Sinus in functie De opgave luid: Find all functions g such that g'(x) = 8 sin x - 6x5 + 6x3/4 Andre Ouder - dinsdag 15 juli 2003 Antwoord O... bedoelen we dat? Wat dacht je van: g(x)=-8cos(x)-x6+33/7x13/4+C? Met differentieren kan je eenvoudig controleren of het klopt. Zie Integreren voor meer voorbeelden! WvR dinsdag 15 juli 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De opgave luid: Find all functions g such that g'(x) = 8 sin x - 6x5 + 6x3/4 Andre Ouder - dinsdag 15 juli 2003
Andre Ouder - dinsdag 15 juli 2003
O... bedoelen we dat? Wat dacht je van: g(x)=-8cos(x)-x6+33/7x13/4+C? Met differentieren kan je eenvoudig controleren of het klopt. Zie Integreren voor meer voorbeelden! WvR dinsdag 15 juli 2003
WvR dinsdag 15 juli 2003
©2001-2024 WisFaq