\require{AMSmath} Stelling van Fermat: oplossingen voor n=2 De stelling van Fermat, opgelost door A. Wiles, is oplosbaar voor n=2. Heeft deze vergelijking oneindig veel oplossingen? Nee toch he? Ik denk het niet, maar zou toch zeker willen zijn. s Student Hoger Onderwijs België - woensdag 23 april 2003 Antwoord Denk het toch wel! Zie Hoeveel Pythagoreische tripels zijn er? WvR woensdag 23 april 2003 Re: Stelling van Fermat: oplossingen voor n=2 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De stelling van Fermat, opgelost door A. Wiles, is oplosbaar voor n=2. Heeft deze vergelijking oneindig veel oplossingen? Nee toch he? Ik denk het niet, maar zou toch zeker willen zijn. s Student Hoger Onderwijs België - woensdag 23 april 2003
s Student Hoger Onderwijs België - woensdag 23 april 2003
Denk het toch wel! Zie Hoeveel Pythagoreische tripels zijn er? WvR woensdag 23 april 2003
WvR woensdag 23 april 2003
©2001-2024 WisFaq