De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vlakken door één punt

Bewijs dat de gegeven vlakken door één punt gaan en bepaal de coördinaten van dit punt:
2x+3y+4z+5=0
x-4y-5z+1=0
6x+2y+z+3=0
9x+y+9=0

karel
2de graad ASO - woensdag 7 juni 2023

Antwoord

Los het stelsel maar op; je ziet vanzelf dat het één oplossing heeft, namelijk $(x,y,z)=(0,0,0)$.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 7 juni 2023



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3