De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Alfa berekenen

Tan alfa= -1
En dus is alfa= -90 graden
Hoe hebben ze alfa kunnen berekenen?

Hanne
3de graad ASO - donderdag 16 februari 2023

Antwoord

Dit klopt niet met je vorige vraag; daar was het antwoord $135^\circ$.
En de tangens van $90^\circ$ is gelijk aan $\frac{\sin90^\circ}{\cos90^\circ}=\frac10$ en die waarde bestaat niet.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 16 februari 2023



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3