De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Ongelijkheid

 Dit is een reactie op vraag 97456 
Hoe kom je via V(5,5)=110 op b=166?

Sam
2de graad ASO - zondag 11 december 2022

Antwoord

Ah, dat was een schrijffout: $110=-12\cdot 5{,}5+b$ geeft $b=110+66=176$.
Ik heb het verbeterd.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 11 december 2022



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3