De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Waarde van P collineair

 Dit is een reactie op vraag 92026 
ik heb even geprobeerd maar het lukte me niet echt om P te vinden.
het enige waar ik kan opkomen is:
b=2;0,5
a=3;2
c=4;0,5-3

maar dit kan niet kloppen aangezien dat niet collineair is.
wat moet P zijn?

Peter
2de graad ASO - donderdag 22 april 2021

Antwoord

Hallo Peter,

Die 0,5 klopt inderdaad niet. Als je van P naar 2 gaat, dan moet je 1,5 naar beneden. Dus P moet groter zijn dat 2 en 0,5 is juist kleiner.

Met vriendelijke groet,

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 23 april 2021



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3