De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Omzetbepaling

 Dit is een reactie op vraag 88147 
Ok dan is de het dus 65% x=27300.
x=2700×(100/65)=42000

mboudd
Leerling mbo - zondag 2 juni 2019

Antwoord

x is niet 2700×(100/65), maar 27300×(100/65). De uitkomst is wel correct. Neem de moeite om zorgvuldig te noteren, dat helpt om vergissingen te voorkomen.

Je kunt nu verder met de tweede stap van mijn antwoord op je oorspronkelijke vraag.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 2 juni 2019
 Re: Re: Re: Re: Omzetbepaling 



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb