De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Raaklijn opstellen aan f in een bepaald punt

Hi, ik moet de vergelijking van de raaklijn opstellen aan f(x)=2sinx in x=$\pi$/4 en x=$\pi$/2.

In x=$\pi$/2 heb ik:
y=x√2+√2·(1-$\pi$/4)

Maar voor deze staat in 't antwoord:
y=x√2-√2·($\pi$/4-1). Hoe kan dat?

mboudd
Leerling mbo - zaterdag 9 maart 2019

Antwoord

Is dat dan niet hetzelfde?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 9 maart 2019



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb