De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Bezineverbruik

 Dit is een reactie op vraag 87563 
Benzine nodig 7218/18 = 401 liter
401 · 1,605 = 643,605
401 · 0.09 = 36,09
Besparing = 643,605 - 36.09 = 607,515
Klopt dat?

Piet
Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019

Antwoord

Zoiets maar dan anders! Je besparing is 36,09. Meer moet het niet zijn toch?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 6 februari 2019



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2021 WisFaq - versie IIb