De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Uitslag van een afgeknotte kegel

$h=206$
$d_1=168$
$d_2=189$

Tony G
Iets anders - dinsdag 30 oktober 2018

Antwoord

Ik zie niet echte een vraag, maar ik heb de waarden maar 's ingevuld:

q87029img1.gif

Als ik verder geen fouten gemaakt heb moet dat het zijn. $d_1$ en $d_2$ verschillen echter maar weinig zodat $r$ wel groot wordt. In theorie zou dat kunnen maar praktisch is het niet handig...:-)

Helpt dat?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 30 oktober 2018



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3